Guia definitiva de Bodegues i Tresors

Selecciona una denominació d’origen on començar (icona TRESORS) o directament en (icona ENOTURISME), apropa’t i amb l’ajuda d’un GPS i el teu ingeni busca, troba el tresor i tingues una experiencia enoturística diferent.

TRESORS
ENOTURISME
REGISTRARSE
DORMIR
MENJAR

Enocaching o l’arte de buscar tresors.

Enocaching és el primer joc enoturistic que se ha creat per jugar a buscar el tresor en temps real, realitzant-se sempre al voltant de les nostres bodegues situades per tota Espanya.

Nostres, per que considerem que les bodegues d’Espanya són un valor nacional que tenim que defensar i potenciar en la mesura de lo possible,  i perque no dir-ho, perque som uns apassionats del vi i del cava del pais.

A mès en s’agrada caminar per la natura, la arquitectura i en general els paratges. Amb aquestes dos idees hem creat el nostre joc de buscar el tresor, Enocaching.

En l’icona de TRESORS trobareu un enllaç amb les diferents denominacions d’origen dels vins de Espanya, i en cada denominació les seves diferents bodegues.

Una vegada a la página de la bodega trobareu la direcció GPS on començarem el joc, es en aquesta direcció on esta amagada la primera pista en format QR. Necessitareu un smartphone i un lector QR (avui tots porten algun lector integrat, en cas contrari hi ha un munt de opcions gratuites per a descarregar-se); la pista us  indicarà com arribar a la seguent pista QR i així fins arribar al lloc on hem amagat el últim QR, on apareixerà la contrasenya per a poder entrar a la pagina amagada amagada darrera de l’icona (TRESOR).

És allà on trobareu el vostre premi (TRESOR) que canviarà en funció de la denominació d’origen i la bodega seleccionada.

Aquest joc serà un complement pera les vostres vacances, un per a realitzar amb familia, una sorpresa pels caps de setmana en parella, una opció mès en l’apartat de l’enoturisme, una excusa mès per a poder visitar una bodega i/o una escapada de la rutina per a convertir-te en el protagonista de la teva aventura i convertir-te en Indiana Jones, Tadeo Jones, Tom Raider, etc…